Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ


Captain Silver Sunrise
•1 ½ oz. Captain Morgan Silver Spiced Rum
•1 oz. pineapple juice
•1 oz. cranberry juice
•1 oz. orange juice

Προσθέστε το ρούμι και τους χυμούς σε ένα γεμάτο πάγο σέικερ. "Χτυπήστε" το δυνατά και σουρώστε το σε ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο πάγο. Προσθέστε μία φέτα πορτοκάλι και απολαύστε...

ΜΗΧΑΝΗ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ Gambler

Η Εταιρεία TopCigarsClub φρόντισε πολύ γρήγορα να ακούσει την αγορά
και να εμπλουτίσει την προιοντική της γκάμα με την μεγαλύτερη και ποιοτικότερη ποικιλία προϊόντων RYO (roll your own) και MYO (make your own) που κυκλοφορούν καιμάλιστα σε Τιμές περισσότερο από Ελκυστικές. Κοντά μας θα βρείτε Raw - Elements - Zen - Laramie - EasyRoll - Rizla - Gizeh - Smoking - Pure Hemp - Swan - El Rey - Φιλτράκι - Το Φίλτρο του Παππού και πολλά άλλα.

Summer Cocktails, Μέρος 1: Η βότκα


source:http://www.oneman.gr
Τα σκέτα, σοβαρά ποτά ανήκουν περισσότερο στον χειμώνα. Προετοιμάσου για το καλοκαίρι που έρχεται, βάζοντας στην φαρέτρα σου μερικά κοκτέιλ που θα φτιάχνουν τη δική σου διάθεση και όχι μόνο.
Χρήστος Χατζηιωάννου
Μέσα στις επόμενες 4-5 εβδομάδες θα παρουσιάσουμε μερικές κλασικές και μερικές πρωτότυπες ιδέες για καλοκαιρινά cocktail. Ξεκινώντας από ένα ποτό που θυμίζει χειμώνα αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου χειμωνιάτικο. Την βότκα.Sea Breeze.

Drum καπνοί



Drum μπλέ 25grx10 φακ.τώρα μόνο 42,50 στο κατάστημά μας

Ο  καπνός DRUM παράγεται σήμερα από την βρετανική εταιρεία IMPERIAL TOBACCO στην Ολλανδία και είναι ο δεύτερος σε πωλήσεις καπνος σε όλο τον κόσμο.Αρχικά παραγόταν από την εταιρεία Douwe Egberts, η οποία στην συνέχεια αγοράστηκε από την εταιρεία Sara Lee Corporation, η οποία πούλησε τον DRUM στην IMPERIAL TOBACCO. Στις Η.Π.Α. η εταιρεία Douwe Egberts σταμάτησε την παραγωγή του DRUM και η εταιρεία Republic Tobacco ξεκίνησε να φτιάχνει μια δική της εκδοχή αποκλειστικά για την αγορά των Η.Π.Α
Ο Drum καπνός θεωρείται  halfzware καπνος, δηλαδή ημιδυνατος.

10 Προτάσεις για Πούρο και Ποτό

Bon Viveur | Πούρα: 10 top επιλογές για aficionados Για τους πραγματικούς Bon Viveurs το πούρο δεν είναι ποτέ απλά ένα πούρο. Το πούρο είναι μια ιεροτελεστία, η ιδανική στέψη μιας εξαιρετικής περίστασης. Όταν μάλιστα κανείς έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα από τα δέκα καλύτερα πούρα του κόσμου, η περίσταση οφείλει να είναι παραπάνω από εξαιρετική. Γιατί ένα μοναδικό πούρο το καπνίζει κανείς για να γιορτάσει το γεγονός ότι καπνίζει ένα μοναδικό πούρο.

Marlboro Red Καπνός


Τιμή καπνού marlboro red στο κατάστημά μας 20grx10 πακέτα 33,97E

Μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια απο την Phillip Morris να μπει στην αγορα του στριφτου  με
τον blonde και τον red, επιστεφει δυναμικα με ενα εντελως νεο χαρμανι το οποιο μεσα σε λιγο καιρο της κυκλοφοριας του εχει αποκτησει φανατικους καπνιστες.
Συγκεκριμενα,δεν εχει σχεση με  κανενα καπνο στην ελληνικη αγορα.
Ειναι ενα  γνησιο american blend και η ιδιοτροπια του ειναι οτι εχει περισσότερο γευση εργοστασιακου
τσιγαρου παρα στριφτου με αποτελεσμα να ελκυει καπνιστες και των δυο ειδών

Pall Mall Καπνός


Ειναι ενα καπνος της που παρασκευάζεται απο την εταιρία  British American Tobacco
Εχει μια σχετικα δελεαστική τιμη  στην αγορα καπνου,αλλα η ιστορια τελειωνει εκει.
Το χαρμανι του,αν και ειναι Virginia ειναι αν οχι το χειροτερο,ειναι απο τα χειροτερα που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα μιας και παρασκευαζεται απο ανακατασκευασμενο καπνο.Τι σημαινει αυτο;Σε απλα ελληνικα σημαινει οτι φτιαχνεται απο απομειναρια άλλων τσιγαρων που στην συνεχεια προσθετουν κοτσανια και τον πρεσαρουν .Αυτο φυσικα το λεει και η τιμη του.Οταν τον ανοίγεις εχει ενα αρωμα σαν ξυδι και αυτο φυσικα ειναι το κυριο γνωρισμα των ποτισμενων με χιλια δυό χημικα καπνων.Στην αρχη του εδωσα μια ευκαιρια,εστω να δω αν απο γευση λεει τιποτα,μιας απο ποιοτητα ηταν μια σκετη

Golden Virginia Καπνοί


Ο Golden Virginia σήμερα παραγεται από την εταιρία Imperial Tobacco. Είναι ο πρώτος σε πωλήσεις καπνός στην Ευρώπη και παγκοσμίως και κρατάει ενα πολύ μεγαλο ποσοστό της τάξης του 50%  στο Ην. Βασίλειο  όπου είναι και η προέλευση του.Η κυκλοφορία του καπνού χρονολογείται στο 1877 και κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις,τον πρασινο και τον κιτρινο.Το 2009 κυκλοφόρησε και ενας τρίτος καπνος,ο Golden Virginia Aromatic αλλα λογο των χαμηλων πωλήσεων διακόπηκε η κυκλοφορια του τον ιδιο χρονο.

Lucky Strike Original Red καπνός

Καπνός Lucky Strike 25gr x10 πακέτα 34,97Ε στο κατάστημά μας


Μια πολυ καλη  και καθολου αναμενόμενη κινηση της British American Tobaccο να εισαγει το πολυαγαπημένο  σημα της lucky strike στην αγορα του στριφτου.Στην χωρα μας ο καπνος κυκλοφορεί μονο σε μια εκδοχη(lucky strike original red) ενω στο εξωτερικο που κυκλοφορει ηδη χρονια,κυκλοφορει σε τρεις εκδοχες(madura leaf,fire leaf,και ο κλασικος) Αδιαμφισβήτητα η καλυτερη κυκλοφορια του τελευταιου χρονου μαζι με τον marlboro.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ: "ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ" (BAND) ΠΟΥΡΩΝ


Source of photograph:eu.art.com
  Τι είναι ένα δαχτυλίδι πούρου; Είναι ένα μικρό κομμάτι χαρτί το οποίο συναντάμε σήμερα σχεδόν στο  σύνολο των πούρων που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά.. Ένα αξεσουάρ το οποίο κοσμεί τα πούρα και για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά έγκυρα και μη.Το σίγουρο είναι ότι ως σήμερα αυτά τα δαχτυλίδια αποτελούν ένα αληθινό στολίδι δημιουργίας και εφαρμογής στα πούρα. Θα μπορούσε όμως να είναι οτιδήποτε άλλο;
Έχουμε αναρωτηθεί από πού προήλθε αυτό το έθιμο;
  Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με πρώτη τους εμφάνιση: