Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

VAMMA DEL SOL: Ελληνικά χειροποίητα πούρα


http://www.vammadelsol.com
Η TopCigarsClub απο την πρώτη στιγμή της ύπαρξης της, αγκαλιάζει κάθε ελληνική προσπάθεια στα είδη καπνιστού με ιδιαίτερη θέρμη.Έτσι και τώρα σας παρουσίαζει τα ελληνικά πούρα Vamma Del Sol απο την Κρύα Βρύση του Ν. Πέλλας.
  Δύο γλώσσες, δύο πολιτισμοί, φιλοξενούν τον ίδιο καρπό κι έρχονται στην απόλυτη ένωσή τους να δώσουν το πούρο VAMMA DEL SOL.

  Το απόσταγμα του μικροκλίματος του κάμπου της Πέλλας με τον ήλιο να βυθίζεται στο χώμα απελευθερώνοντας την παλέτα των χρωμάτων του δημιουργεί το εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητο πούρο, με μία ακόμη ιδιαιτερότητα: εν τη γενέσει του, κλείνοντας μέσα του αυθεντικά αρώματα και γεύσεις, αποτελεί πάνω απ’ όλα υπόθεση και πάθος λίγων και ιδιαίτερων ανθρώπων και προορίζεται για τους εκλεκτούς εκείνους που η γνώση και το πάθος για τα πούρα αποτελεί τρόπο ζωής και ταξίδι στον χώρο των αισθήσεων.
  Το ήπιο μεσογειακό κλίμα της Ελλάδας - και πιο συγκεκριμένα της περιοχής της Κρύας Βρύσης Πέλλας -αποτελεί για την οικοτεχνία αυτή τον μεγαλύτερο αρωγό στην παραγωγή χειροποίητων πούρων. Ο ήλιος και η υγρασία, το ιδανικό μικροκλίμα της περιοχής αποτελούν εγγύηση για ένα εξαιρετικό προϊόν με υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά, που θα προσφέρουν απόλαυση και ικανοποίηση σε όσους το δοκιμάσουν.
  Βασική διαφορά των προϊόντων τους σε σχέση με είδη πούρων με προέλευση τον Αγ. Δομήνικο, τη Νικαράγουα, Κούβα κ.α, είναι ότι παράγεται εξ' ολοκλήρου στην ίδια ακριβώς περιοχή. Από τον σπόρο στη γη μέχρι την τελική του μορφή ως καπνιστικό προϊόν, ο καπνός βρίσκεται υπό την πλήρη ευθύνη, εποπτεία και μεταποίησή του από την οικοτεχνία της VAMMA DEL SOL.
Κατηγορίες πούρων
CORONA: πούρο με σύσταση τεσσάρων ποικιλιών καπνού. Το πούρο απευθύνεται σε όσους προτιμούν πολύ μεστές γεύσεις και δυνατή επίγευση. Διατίθεται στην διάσταση 15.6 x 1.8. Θα το βρείτε σε συσκευασίες των 5 τεμαχίων στην τιμή των 30 ευρώ από την οικοτεχνία. Από 30 ευρώ στην Top Cigars Club μπορείτε να τα βρείτε 28 ευρώ.
PETIT CORONA: πούρο με σύσταση τριών ποικιλιών καπνού. Το πούρο απευθύνεται σε όσους προτιμούν μεστή γεύση και ελαφριά επίγευση. Διατίθεται στην διάσταση 15.6 x 1.2 Θα το βρείτε σε συσκευασίες των 5 τεμαχίων στην τιμή των 25 ευρώ από την οικοτεχνία. Από 25 ευρώ στην Top Cigars Club μπορείτε να τα βρείτε 23 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    More than 160 thousand men and women are trying a simple and SECRET "liquids hack" to drop 1-2lbs each and every night while they sleep.

    It's proven and it works all the time.

    This is how to do it yourself:

    1) Get a drinking glass and fill it half full

    2) Proceed to use this crazy HACK

    so you'll be 1-2lbs skinnier as soon as tomorrow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή