Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ: Αξεσουάρ Πούρων


source of photograph:prestigeimportgroup.com


 Αξεσουάρ Πούρων

  Ένα καλό πούρο δεν είναι τίποτα χωρίς αξεσουάρ, όπως αναπτήρες, κόφτες, τασάκια, και οτιδήποτε άλλο. Φανταστείτε, να έχετε πολλά από αυτά τα όμορφα πούρα Κούβας από διάφορες μάρκες, με τέλεια εμφάνιση και ωραίο άρωμα, αλλά να μην έχετε τα κατάλληλα αξεσουάρ για να αρχίσετε τελικά να τα καπνίζετε! Έτσι, κάποιοι έξυπνοι άνθρωποι που πιθανότατα δεν γνώριζαν την τέχνη της ανάμειξης διαφόρων καπνών, αποφάσισαν ότι θα ήταν προτιμότερο να μας βοηθήσουν να καπνίσουμε τα πούρα μας με τον πιο άνετο τρόπο.Εδώ είναι μερικές από τις πιο σημαντικά και πιο διαδεδομένα αξεσουάρ πούρων που θα πρέπει να διαθέτει ένας λάτρης του είδους:


Καθαριστής Αέρα

  Μία νέα αλλά πολύ ταλαντούχα ομάδα επαγγελματιών που εργάζονται στην Air Rabbit έχουν δημιουργήσει συστήματα καθαρισμού αέρα που είναι σε θέση να καθαρίσουν και να φρεσκάρουν το δωμάτιο μέσα στο οποίο καπνίζετε συνήθως - Rabbit Air Art Series Air Purifier και Rabbit Air MinusA2 Air Purifier.

Τασάκια

  Τι θα έκανε ένας καπνιστής χωρίς τασάκι; Αυτό με τρόμαξε πραγματικά μια φορά, όταν ξεκινήσαμε καπνίζοντας πούρα στο σπίτι ενός φίλου, αλλά δεν μπορέσαμε να βρουμε τασάκι και έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ένα πιάτο - τι απογοήτευση!Οι πιο γνωστές εταιρείες που παράγουν σταχτοδοχεία είναι
  η XIKAR (Xikar Ashtray Can) - μια νέα εταιρεία, αλλά και εκτεταμένη εταιρεία που κάθε λάτρης του είδους ξέρει στα σίγουρα.
  Stinky Cigar (Stinky Cigar Ashtray 3.0, The Stinky Cigar Floor Ashtray)- μια άλλη νέα εταιρεία από το Λας Βέγκας, η οποία είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αξεσουάρ πούρων στις Ηνωμένες Πολιτείες!
  C.A.O. International Inc. (X' Ashtray from C.A.O.) - κατασκευάστρια εταιρία πούρων αλλά και αξεσουάρ πούρων, αρχικά ειδικευόταν στην κατασκευή πίπας και υγραντήρων και έχει την έδρα της στο Nashville, Tennessee, η εταιρεία αυτή απέκτησε μεγάλη φήμη με τα πρώτα premium πούρα και διάφορα αξεσουάρ.

Θήκες πούρων.

  Αγαπώ πραγματικά αυτά τα πράγματα και δεν μπορώ να φανταστώ ένα σύντομο ταξίδι χωρίς αυτά. Είναι συμπαγή, εύκολα στη μεταφορά και καταλαμβάνουν μικρό χώρο. Τι θα έκαναν τα πούρα μου χωρίς αυτά;
  Bugatti-(Bugatti Θήκες πούρων) - αυτή η μοναδική λέξη με κάνει να θέλω να γίνω πολύ πλούσιος μια μέρα - για να αγοράσω αυτοκίνητα και θήκες για πούρα από αυτή την ελίτ εταιρεία.
  Θήκες πούρου από XIKAR (Xikar Envoy Carbon Fiber Triple Cigar Case, Xikar's Single Stick Case) - είναι τόσο καλές όσο και τα άλλα αξεσουάρ της. Απλά δοκιμάστε μια φορά, και ποτέ δεν θα μετανιώσετε για αυτό.

  Κόφτες

  Φυσικά θα μπορούσατε να δαγκώσετε την άκρη του πούρου σας και να το καπνίσετε με ένα χαμόγελο ευτυχίας, όμως, ελάτε, παιδιά, είναι πολύ καλύτερο να το κόψετε με ένα κατάλληλο κόφτη. Ποιο από τα δύο θα κάνετε; Είναι σε σας να αποφασίσετε.
  Η Davidoff είναι για τα πάντα - καφέ, πούρα, αρώματα και φυσικά, αξεσουάρ πούρων.
  Lotus Cut 100 Triad Cigar Cutter από την εταιρεία Lotus. Φαίνεται ωραίο και είναι πολύ βολικό στη χρήση.
  Ένα άλλο αξεσουάρ από τη XIKAR, αυτή τη φορά είναι ένας κόφτης - Xikar's VX Metal V-Cut Cutter.
  Μια εταιρεία με μακρά ιστορία - η Colibri βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα αξεσουάρ κοπής.
  Η εταιρεία Credo έχει την έδρα της στη Γαλλία και είναι ένας μεγάλος προμηθευτής αξεσουάρ πούρων στην Ευρώπη.                              
  Η Donutus accessories είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Κίνα. Παράγει πολλά αξεσουάρ πούρων, τα οποία είναι μεταξύ άλλων The Big Cut-Donatus Cigar Scissors and Donatus Triple-Line Zebrano Cutter.
  Η εταιρεία με έδρα τη Βοστώνη, Μασαχουσέτη - Boston Cigar Cutter είναι ειδικεύεται σε κόφτες πούρων.

  Υγραντήρες

  Μια θήκη για την αποθήκευση των πούρων σας, και κάτι πολύ χρήσιμο και αναγκαίο ένας - υγραντήρας. Και ευχαριστώ τον Θεό, που υπήρξε ένα άτομο που εφηύρε αυτή την υπέροχη συσκευή.
Εδώ είναι μερικές από τις μάρκες γνωστές εταιρείες που δεν χρειάζονται καν παρουσίαση:
  Bóveda Humidors by Savoy, Siglo's Koi Fish, Daniel Marshall Sterling Silver Humidor, D' Aprile Stone Humidor, Davidoff Cabinet Humidor, Toraño 90th-Anniversary Humidor.

Τιμή υγραντήρα Siglo στο κατάστημά μας, 423Ε


Αναπτήρες

  Οι αναπτήρες είναι η εξελιγμένη μορφή των σπίρτων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους καπνιστές πούρων, αλλά οι αναπτήρες έχουν καλύτερη εμφάνιση.Εδώ είναι μερικές από τις εταιρίες με τις οποίες είμαστε ήδη εξοικειωμένοι, όπως η Blu Zippo μια εταιρεία της οποίας η ιστορία χρονολογείται από το 1895, η Colibri, και η XIKAR.
Τιμή αναπτήρα Colibri στο κατάστημά μας 55Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου